2011. augusztus 16., kedd

First English - ,,beszélő" kutyussal - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

1-2 gyermek részére 4-8 éves korig, magyar szabállyal.
 
Ez a játék lehetővé teszi a játékos, hallás utáni nyelvtanulást. A gyerekek az elektronikus beszélőgép és a képkártyák segítségével önállóan választhatják meg a játéktempót és a nehézségi szintet. A szavak és mondatok ismételt meghallgatásával gyorsabban tanulhatják meg a szavak jelentését és a helyes kiejtést.
A játék egy elemes beszélőgépre épül, melyen egy kutyafigura áll. A kutya előtt 2 hely van a kártyáknak, oldalt pedig egy kapcsológomb van, 2 játékmódot kínálva.
Ha a gyermek a gépen az 1-es módot választja, akkor kutyus üdvözli egy ugatással. Utána a képes kártyákat kell felhelyezni a megfelelő mélyedésekbe, az egyiket a másik után. Amint egy kártyát érzékel a gép, akkor hangosan megmondja az angol megfelelőjét. Például egy elefántot ábrázoló kártya behelyezése után Look! An elephant. hangzik fel.
A 2-es módban már mondatok szerepelnek. Ha például az egyik mélyedésbe belehelyezi a gyermek az iskolatáska képét, akkor egyrészt elhangzik az iskolatáska angolul, majd megkérdezi, hogy mi van a táskában. Ekkor meg kell keresni a ceruzát vagy a könyvet ábrázoló kártyát és a másik mélyedésbe kell helyezni. Ezután a gép vagy dicsérő mondatot mond, vagy felkéri a gyermeket, hogy próbálkozzon újra.
Nagyon ötletes angol nyelvtanító játék kicsiknek, az idegen nyelvvel történő ismerkedéshez.
Kérlek, nézd meg a többi játékomat is. Amennyiben, legalább 3 játékot vásárolsz, én állom a postaköltséget.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-06 16:27
. First English - ,,beszélő" kutyussal - Jelenlegi ára: 4 200 Ft