2011. augusztus 21., vasárnap

Rurouni Kenshin 1 (Vacuki Nobuhiro) MANGA - Jelenlegi ára: 800 Ft

A kora Meiji-kor, Japán... már a polgárháborúk szele rég messze jár a cseresznyefák virágszirmaival együtt, mégsem biztos, hogy ez a béke maradni is fog. Himura Kenshin, egy békés természetű vándor történetének fényében láthatjuk ezt a kort. Himurát korábban "Hitokiri Battousai" néven rettegték, mint bérgyilkost. A Bakumatsu-háború (a Tokugawa-sógunátus és a modernizált Meiji-seregek háborúja, 1853-1867) után Kenshin az ország vidékeit járja vezeklés, védelem- és segítségnyújtás céljából, mert vér tapad a kezeihez.
Amikor Meiji 11. évében (1878) Tokióba ér, összeismerkedik egy fiatal nővel, Kamiya Kaoruval, aki egy magát Hitokiri Battousainak kiadó gyilkos elől menekül. Kenshin úgy dönt, megvédi a nőt, ám ezzel együtt le is leplezi magát, ki is volt ő valójában. A nő minden várható rossz reakció helyett helyet ajánl fel neki a dojojában. Kenshin elfogadja az ajánlatot, s ezzel egy életre szóló kapcsolatot is létesít több más emberrel is.
Néhány hónap után azonban Kenshin rájön, hogy az ő bérgyilkos utódja, Shishio Makoto Japán meghódítását és a Meiji-kormányzat megbuktatását tervezi, Kiotóval kezdve. Attól tartva, hogy Shishio az új barátait is halomra öletheti, úgy dönt, felkutatja az utódját, s megvédi az államiságot... ám hiába a győzelem, ha a hős nem nyugodhat, mert hazugságok fonala messze összeér a sötétben, s Shishio nem volt egyéb egy puszta bábnál...


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 16:48
. Rurouni Kenshin 1 (Vacuki Nobuhiro) MANGA - Jelenlegi ára: 800 Ft