2011. augusztus 19., péntek

Sárközy Pál: Egy teljes élet - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy teljes életA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök édesapja, az emigrációba kényszerült nagy-bócsai Sárközy Pál a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra időzítve, egy évvel a párizsi bemutató után a Kossuth Kiadó gondozásában magyarul is megjelentette életrajzi kötetét. A kisnemesi származású család 1945-ben a szovjet hadsereg magyarországi előrenyomulásakor hagyta el az országot. A ma nyolcvanhárom esztendős szerző gyermekkorának helyszínei: Alattyán, Szolnok és Gödöllő voltak, melyekről - Frédérique Drouin szerkesztő közreműködésével - a harmadik fejezettől (Lali bácsi és én) emlékezik meg. Aztán 1948 decemberétől Párizsba érkezése után a szegénység, a kiszolgáltatottság legalsó fokáról kezdte felépíteni új életét. Bármilyen munkát elvállalt, hogy kitörjön a nyomorból. Volt filmtekercseket szállító munkás, szobainas, filmpolírozó, bokszoló, bridzsjátékos, míg végül a reklámszakmában sikerült elhelyezkednie és komoly szakmai karriert befutnia. Pál Sárközy kalandokban, fordulatokban gazdag életének fő vezérlő fonalát mindenesetre nők gombolyították, amit a ma is sármos szerző imigyen fogalmaz meg: Az Isten engem nem fogadna el, mert túl sok nőt ismertem Sokat dolgoztam a szépségiparban, a dolgok felszínén és a nők bőrén. Rendületlen optimizmusának jutalma negyedik házassága, melyben Ins Basquinnal több mint negyven éve él boldogan. Bár magát nem tartja tökéletesen jó apának, - mint az utószóból kiderül - öt, kivétel nélkül szép karriert befutott gyermekére nagyon büszke. A lebilincselő olvasmányt három színes családi és archív felvételeket tartalmazó képblokk tarkítja. ISBN: 978-963-09-6598-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-08-23 18:42
. Sárközy Pál: Egy teljes élet - Jelenlegi ára: 2 445 Ft