2011. június 30., csütörtök

Top Rider babakocsi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Áruba bocsátom használt Top Rider kocsinkat. A kocsinak a 2. tulaja vagyok, használtan vettem, de utcára nem sűrűn használtuk, a mózes részben aludt a lányom.
Tulajdonságok:
van hozzá egy mózeskosár, merev falú, oldalán két füllel, segítségével így hordozni tudjuk a babát. A kosár alja merev , kemény, és vastag szivacs van benne, nálunk kiságy helyett ebben aludt a lányom az első időkben. Jó nagy a kupolája, van hozzá lábzsák is, jó mély, nem fúj bele a szél. 73 cm hosszú, ha valaki kéri a szélességet is megmérem.
A sportrészhez két kis füllel (kallantyú) kapcsolódik, tehát nem egy tömegközlekedni való kocsi...
Maga a sportrész vízszintesig fektethető , 5 pontos öv, kukucskáló a kupolán, lábzsák, karfa, van hozzá.
Esővédő nem volt a kocsihoz, kosara sincs.
Kerekek: kissé kopott
Hibája: az egyik hátsó kerék csálé, ( dupla kerekek vannak hátul, és nem mindkettő, csak az egyik dupla kerékből egy)  Fékek hibátlanul működnek.
A tolókart nem lehet állítgatni, fixen áll, nem forgatható, be van ragasztva.
Utólagos reklamációt nem fogadok el, mivel a hibákat említettem!
Mérete miatt postát nem vállalok viszont a hibák miatt vállalom azt, hogy a nyertes, ha úgy kívánja  eldöntheti , hogy viszi e vagy sem miután megnézte és kipróbálta a kocsit. Ennek feltételeként ha az üzlet meghiúsulna semleges értékelést kérek - így mentesülök a jutalék alól ha mégsem felel meg a kocsi-
Már csak a mózes része miatt is nagyon megéri megvenni , mi emeleten lakunk és nincs lift, ebben hoztuk, vittük a babát, az alját meg lent hagytuk.
Gyere el és nézd meg: -)
LICITÁLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ, MÁSHOL IS HIRDETEM....


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-07 12:43
. Top Rider babakocsi - Jelenlegi ára: 1 Ft