2011. július 26., kedd

Templar, Richard : A karrierépítés 100 szabály - Jelenlegi ára: 2 360 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A karrierépítés 100 szabályaA könyv listaára: 2951 Ft. Leírás:
A már több, hasonló tematikájú sikerkönyvet megjelentető, 2006-ban elhunyt neves brit karrier tanácsadó újabb magyar nyelven megjelenő könyve ezúttal magával a karrierépítéssel foglalkozik. Korábban foglalkozott már a gyerekneveléssel (200909051), az élet általános szabályaival (200909082), s a vezetés száz szabályával is (201007103), mely tanácsadó könyvekhez hasonlóan ismét száz szabályt állít fel a megfelelő karrier érdekében. A szerző szerint az emberek többségének (a kontárok, a naplopók és a szociopaták kivételével) fontos a munkahelyi előmenetel. Könyvének célja, hogy olvasói jobban kijöjjenek a munkatársaikkal, jobban élvezzék a feladatukat, jobban értsék a munkát, könnyebben megértsék a főnök álláspontját, büszkébbek legyenek magukra és a munkájukra egyaránt, jó példát mutassanak a kezdő kollégáknak, s még azt is hozzáteszi, hogy talán még sikeresebbek lesznek, ha kilépnek, és saját vállalkozást indítanak. A szerző szerint egyszerű és nagyszerű szabályok a kötetben nagyobb témákra vannak osztva. Olvashatunk a minőségi munkavégzésről, a vezetői életstílusról, a megfelelő öltözködésről, az előre kidolgozott, részletes vezetői tervekről, a káromkodás mellőzéséről, a törvényesség ismeretéről, a jó beilleszkedési képességről, a jó diplomáciai érzékről, a rendszer ismeretéről vagy a vetélytársak kezelésének módszereiről is. Minden egyes fejezet egy-egy tanáccsal végződik, mely azonban időnként megfelelő kritikát igényel (pl.: Mindig legyen nagy az aláírásunk - nagy aláírás, nagy ember). Általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott kötet. ISBN: 978-963-244-159-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 360 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:39
. Templar, Richard : A karrierépítés 100 szabály - Jelenlegi ára: 2 360 Ft