2011. szeptember 29., csütörtök

Energia masszázs -Hát 25perc 11.kerületben - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Reiki masszázsomról!
Egyénre szabott energetizáló(reiki)masszázst végzek.
A masszázs szivacson történik krémmel. Fontos, hogy a jó energia áramlás miatt egy szinten legyek a vendéggel.
Masszázsom lényege, hogy feloldjam a testben lévő blokkokat, csomókat elmasszírozzam.
Ha bárhol a testben megreked az energia, pl csomó keletkezik, ez gátolhatja a helyes energia áramlást ami testi tünetekhez is vezethet. Ilyenkor fájhat hátunk-derekunk-végtagjaink de érezhetjük magunkat nagyon kimerültnek, fáradtnak és szédülés fejfájás is könnyen előfordulhat.
Masszázs közben feltérképezem hol keletkeztek csomók és elindítom a testben a helyes energia áramlást.
Egyénre szabva végzem a masszázst, kinek mire van szüksége. Van akinek jól "átgyúrós"izomlazító reiki kezelésre van szüksége de sokan csak a finomabb -lágy masszázst kedvelik. Ez épp úgy hatásos mint az erősebb mert energia átadás mindkét esetben megtörténik.
Érezhetsz közben meleget-hideget, bizsergést kéz és lábfejen is. Ez a legjobb ha ezt érzed mert annak a jele , hogy elindult az energia "csere"
Masszázs közben igyekszem a fáradt energiát lecserélni a vendégben , és feltölteni a reiki által. Sokat segít ha a vendég befogadó tud lenni az energiára, gyorsabban és hatásosabban történik olyankor a kezelés! Viszont egyáltalán nem feltétele ez annak, hogy megtörténjen a "blokk oldás". Ez nem hit kérdése. Kire , hogyan hat, ki mit érez , teljesen változó.
Általában ha már testi tünettel fordul hozzám a kedves vendég, lelki ok bújik a háttérben. Persze a mozgás hiánya és az ülő munka végzése is közre játszhat benne, nem vitás!
Mindenre együtt rátudunk jönni kezelés közben, utána.
Ha felkeltettem az érdeklődésed vagy bármi kérdésed van hívj bátran!
SZERETETTEL VÁRLAK!
25perces időtartam
11. kerületben!


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 16:00
. Energia masszázs -Hát 25perc 11.kerületben - Jelenlegi ára: 1 900 Ft