2011. november 30., szerda

ÚJ PEDIPED cipő Penn State-Navy 12-18 - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


Eladó a képeken látható, új Pediped  márkájú cipő dobozában.
A  pediped™  cipőkről
A Pediped™  rugalmas bőr talpú cipői a mezitlábas viselet utáni legjobb választás, a kültéri kalandok egészséges és biztonságos átéléséhez.
E cipőben gyermeked szinte úgy érezheti, mintha mezítláb járna, miközben a legjobb minőségű alapanyagoknak és technológiának köszönhetően tökéletes biztonságban tudhatjuk a kis lábat. A gyermek érzi a talaj egyenetlenségét, mely erősíti lábát, fejleszti egyensúlyát. Viselésével megelőzhető a legtöbb ortopéd láb betegség.
Kézzel varrt bőr talp, biztosítja a cipő tökéletes szellőzését, több rétegű párnázott talp gondoskodik a rázkódás csillapitásáról , miközben rendelkezik a puha talp minden előnyével.
Kinyomtatható Méretskála - Fontos a helyes méret választás, ezért készítettünk egy skálát, melyre ha ráállítod gyermeked, egyszerűen megtalálod a helyes méretű cipőt számára.   Méretskála letöltése...
Csere - Ha mégsem sikerült eltalálni a helyes méretet, szívesen kicseréljük Neked.   Bővebben itt...
Pénz visszafizetési garancia - Ha nem arra gondoltál amit kaptál, 8 napon belül visszaküldheted nekünk, és mi visszafizetjük a vételárat.   Bővebben itt...
A világ egyik legjelentősebb szakmai szervezete, az  Amerikai Ortopéd Orvosok Szövetsége (  American Podiatric MedicalAssociation ), hivatalos állásfoglalása szerint a Pediped™ puhatalpú cipők elősegítik a láb egészséges fejlődését
A gyerekek 98%-a egészséges lábakkal jön a világra, de a felnőttek 60%- ának valamilyen láb-deformációja van. Ezek a deformációk már gyerekkorban kialakulnak és okozóik a nem megfelelő lábbelik.   
Abban szinte minden szakértő egyetért, hogy alegegészségesebb a  mezítláb  járás, ami nem meglepő, hiszen az emberiség igen sokáig járt mezítláb (és sok helyen jár ma is), így ehhez alkalmazkodtak csontjai, ízületei, és inai.
A puhatalpú bőr gyerekcipők állnak legközelebb a mezítlábas viselethez.  Ebben a cipőben úgy tanul meg járni a gyermek, hogy  használja a lábujjait  , és a talp izmait  , amit egy merev talpas cipőben nem tud. Ez sokban hozzájárul az egyensúly és  koordináció  kifejlődéséhez és erősíti a láb ízületeit, izmait és inait  . Egy ilyen cipő nem nyomja össze a lábat, a puha bőr arra engedi növekedni a kis lábat, amerre az fejlődni szeretne.
A talpon lévő  reflexzónákat  - szemben egy merev talpú cipővel -, járás közben inger éri, ami az egész testre nézve pozitív hatással van.
Puhatalpú gyerekcipő viseletével megelőzhető tehát számos felnőttkori ortopéd lábbetegség, és fejleszthető a gyermek mozgás koordinációja !
Fix ár esetén a postát állom!
Nézd meg a többi termékemet is!   
Ha megnyered az aukciót kérlek felhasználói neveddel és pontos címeddel jelentkezz!   
Köszönöm!  



Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 22:30
. ÚJ PEDIPED cipő Penn State-Navy 12-18 - Jelenlegi ára: 5 500 Ft