2012. január 19., csütörtök

Póker könyv kezdőknek + 21 részes oktatóanyag - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

A póker nem kizárólag kártyajáték, hanem hiányos információkon alapuló fogadások sorozata. Aki jobban belelát az ellenfelei kártyáiba, az képes lesz megtenni a megfelelő lépéseket a megfelelő időben.
Ez a könyv abban igyekszik segítséget nyújtani, hogy ne csupán saját lapjaink határozzák meg a játékunkat, de ellenfeleink viselkedéséből, licitálási szokásaiból is lehetőleg pontos következtetéseket vonhassunk le. Ennek a képességnek a megszerzéséhez azonban szükségünk van további mélyreható ismeretekre. Meg kell értenünk ellenfeleink tetteinek mozgatórugóit, és el kell indulnunk azon az úton, ami egyszer talán profi pókerjátékosokká tesz majd minket.
Egyes vélemények szerint a készpénzes játékokhoz nem kell semmi más, csupán türelem. A játékosoknak ki kell ülniük a jó lapot, és megjátszaniuk a kedvező helyzetet. Ha a szabály valóban ennyire egyszerű lenne, akkor valószínűleg nem lennének jó és kevésbé jó játékosok, és senki sem tudna hosszú távon megélni belőle. Márpedig a gyakorlat nem ezt mutatja. Mi lehet akkor a különbség? Természetesen a lapok megjátszásának módja, egy király-dáma kombináció egy kezdő kezében lehet erősen veszteséges, míg egy haladó már nagy magabiztossággal, és főként nyereségesen játssza meg ezeket a lapokat. Felismeri a csapdahelyzeteket, elkerüli a komoly veszteségeket, és amikor nyeregbe kerül, maradéktalanul kihasználja a kínálkozó lehetőséget. A látszólag apró lépések hosszú távon pluszbevételt jelentenek, és ami mikrotéten alig szembetűnő, az milliós kockázat mellett már több százezret jelent naponta.
Könyvünk a korábban tanultakból kiindulva igyekszik mélyebb rálátást adni a játék egészére, a megszerzett alapismeretekre támaszkodva segít finomítani a játékunkon, hogy felismerjük a további összefüggéseket, ezzel növelve bevételünket az asztalon.
A plusz tananyag 21 részes oktatóvideó. A tartalmát a 2. képen tudod megnézni. DVD-én küldöm.
Posta: 400 Ft


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 05:18
. Póker könyv kezdőknek + 21 részes oktatóanyag - Jelenlegi ára: 1 900 Ft