2011. augusztus 4., csütörtök

Háy János : Dzsigerdilen - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! DzsigerdilenA könyv listaára: 2601 Ft. Leírás:
A törökvilág Magyarországon nemcsak történelmi tény és ismerethalmaz, és emiatt szinte állandó motívuma a magyar szépprózának, de valódi mitológia is, mitikus szereplőkkel, mítoszi méretű csatákkal és várvívásokkal, párharcokkal és hősökkel. Ezt szövi regénnyé Háy János, mintegy összefoglalva, újraírva más magyar szerző török témájú műveit. Aki ismeri ismeri ezeket, felfedezheti legfőbb toposzaikat, motívumaikat, jellegzetes alakjaikat és jeleneteiket Háy könyvében. Szó szerinte - nem jelzett - idézetek éppúgy találhatók a műben, mint egyéb finom utalások, átköltések. Persze azért korábbi művek montázsánál jóval több a könyv: a modern életérzés, korszerű líra szívhangjait rejti el a törökvilági mesében. A gonosz, törökkel cimboráló Szilveszter temetésekor együtt van a négy vitéz törökverő harcos, és egyikük - mintegy felidézve életét - sajátos fénytörésben meséli el, mi is történt velük, és mi Annával, a gyönyörű és szerencsétlen, egészen különös asszonysorsot megjárt szerelmével. Modern, mai líra hatja át a mitikus történetet, egyszerre keserű és lebegően légies, finomat erotikus és panaszlón-vádlón gyermeki. A kitűnő regény felnőtt olvasók figyelmébe ajánlható. ISBN: 978-963-9487-48-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 16:33
. Háy János : Dzsigerdilen - Jelenlegi ára: 2 130 Ft